Men moet zich niet laten meeslepen door de goedkope tarieven, maar zich richten op hoeveel dekking de verzekeringsmaatschappijen bieden voor die goedkope tarieven die ze adverteren. Om de beste goedkope ziektekostenverzekering te krijgen, is hier een uitleg van de verschillende beschikbare polissen en een beschrijving van, of men een verzekering kan krijgen voor “gratis”.

Subsidies en andere ziektekostenverzekeringen:

Met als doel alle Amerikanen te voorzien van een ziektekostenverzekering, is een van de vele nuttige plannen die de regering voorstelt, dat van ‘subsidies’. Een subsidie is, in eenvoudige woorden, het bedrag dat de regering aan de verzekeringsmaatschappijen betaalt om ziekenfondsverzekeringen aan te bieden aan mensen met een laag inkomen. Dit betekent dat mensen die tot de lage-inkomensgroep behoren, door middel van subsidies kunnen profiteren van ziektekostenverzekeringen, die anders door de verzekeringsmaatschappijen op elke andere kortlopende verzekeringsclaim zouden worden afgewezen.

Waarom moet je goed opletten als je een zorgverzekering gaat afsluiten?

Een individu dat ongeveer 48.000 dollar verdient en een gezin van 4 personen, dat ergens minder dan 98.000 dollar verdient, zijn degenen die van de voordelen van de subsidies kunnen genieten. Mensen met een laag inkomen kunnen dus met behulp van subsidies genieten van een goede, goedkope ziektekostenverzekering.

Welke ziektekostenverzekeringen kun je allemaal gebruiken?

Over andere ziektekostenverzekeringen gesproken, een zilveren plan dekt tot 70% van de kosten van een persoon, terwijl een bronzen plan tot 60% van de kosten dekt en het resterende percentage van de kosten uit de zakken van de persoon moet worden betaald.

  • Nu, het vergelijken van deze twee plannen, als men absoluut GEEN geld wil uitgeven uit zijn zakken, dan zal het kiezen van een bronzen plan samen met een subsidie van grote hulp zijn. Voor degenen die het zich niet kunnen veroorloven om uit eigen zak te betalen, zal de dekking van het bronzen plan van 60%, samen met de resterende 40% gedekt door subsidies, helpen om te genieten van een goedkope ziektekostenverzekering.