1. Digitale portemonnee: om transacties op het bitcoin-netwerk uit te voeren, moeten deelnemers een programma uitvoeren dat een ‘portemonnee’ wordt genoemd. Bitcoin is technisch gezien geen ‘munten’, dus het lijkt alleen maar goed dat een bitcoin-portemonnee eigenlijk geen portemonnee zou zijn. In plaats van leer bestaan ​​portefeuilles uit twee unieke en verschillende cryptografische sleutels: een openbare sleutel en een privésleutel. De openbare sleutel is de locatie waar transacties worden gedeponeerd en ingetrokken. Dit is ook de sleutel die op het blockchain-grootboek wordt weergegeven als de digitale handtekening van een gebruiker, in tegenstelling tot een gebruikersnaam op een nieuwsfeed op sociale media. De persoonlijke sleutel is het wachtwoord dat vereist is om de bitcoin in een portemonnee te kopen, verkopen en verhandelen.
  2. Persoonlijke documenten: De Amerikaanse Securities and Exchange Commission vereist van gebruikers dat zij hun identiteit verifiëren bij registratie voor digitale portefeuilles als onderdeel van haar anti-witwasbeleid. Voor bitcoin kopen en bitcoin verkopen, moet u uw identiteit verifiëren met behulp van verschillende persoonlijke documenten, waaronder uw rijbewijs en sofinummer (SSN).
  3. Veilige internetverbinding: als u ervoor kiest om bitcoin online te verhandelen, gebruik dan discretie over wanneer en waar u toegang hebt tot uw digitale portemonnee. Handelen in bitcoin op een onveilig of openbaar wifi-netwerk wordt niet aanbevolen en kan u gevoeliger maken voor aanvallen van hackers.
  4. Bankrekening, betaalpas of creditcard: als u USD of een andere valuta inwisselt voor bitcoin, hebt u geld nodig om deze transacties uit te voeren. Bitcoin-portefeuilles kunnen rechtstreeks verbinding maken met uw bankrekening, betaalpas of creditcard.
  5. Bitcoin Exchange: nadat je je portemonnee hebt ingesteld met een betaalmethode, heb je een plek nodig om bitcoin daadwerkelijk te kopen. Gebruikers kunnen bitcoin en andere cryptocurrencies kopen van online markten die ‘beurzen’ worden genoemd, vergelijkbaar met de platforms die handelaren gebruiken om aandelen te kopen. Uitwisselingen verbinden u rechtstreeks met de bitcoin-marktplaats, waar u traditionele valuta kunt wisselen voor bitcoin.Meer informatie over de Bitcoin op dit moment
    https://www.youtube.com/watch?v=GTDohIVUkZk